Butikk i Havneterminalen stenger dørene: – Trist at mange gode ansatte mister jobben

Norway Gift And Travel Memories legger ned butikken i Havneterminalen.

LEGGER NED: Turistbutikken på Havneterminalen stenger dørene. 

nyheter

Lørdag ble det offisielt at Norway Gift and Travel Memories stenger souvenirbutikken i Havneterminalen. Vikarierende daglig leder, Solveig Brox, informerer om at årsaken er økonomi.

– Ledelsen som eier butikken har konkludert med å legge den ned på grunn av at det ikke var lønnsomt.

Ikke som planlagt

Norway Gift and Travel Memories har en butikk i Storgata som ifølge Brox går veldig bra. Hun har ikke et klart svar på hvorfor butikkene har opplevd ulik suksess.


Debatt:

Pengebruk på havneterminalen går ut over andre gode formål

Det sto å lese i avisa nylig at Troms fylkeskommune har bevilget inntil 10 millioner kroner til videre utbygging av Havneterminalen.


– Tanken bak butikken på Havneterminalen var å nå ut til alle turistene som kommer med Hurtigruta. Beliggenheten er veldig bra, men selv om vi hadde en del turister innom, var det for få som gjorde innkjøp. Det gikk derfor ikke som planlagt.

Mange mister jobben

På grunn av nedleggelsen er det nå mange som vil stå uten jobb.

– Det er selvsagt trist at mange gode ansatte nå mister jobben sin. Vi har ikke mulighet til å gi alle fra butikken i Havneterminalen jobb i butikken i Storgata. Det er ikke nok timer å ta av, sier Brox.


Åpner treningssenter i splitter nye sentrumslokaler

I november gikk alle Sky Fitness-sentrene i Tromsø ut av kjeden og skiftet navn til Feel 24. Nå gjør treningskjeden fra Trondheim et nytt forsøk på å etablere seg i Tromsø.