Norwegian setter opp ekstra avganger til og fra Tromsø

Stor pågang som følge av pilotstreiken i SAS får konkurrenten Norwegian til å sette opp flere avganger fra Tromsø lufthavn.

Norwegian og deres sjef Bjørn Kjos setter opp ekstra avganger for å ta unna passasjerer under SAS' pilotstreik. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix  Foto: Junge, Heiko

nyheter

- På grunn av stor pågang og for å hjelpe passasjerer som ikke kommer seg til sin destinasjon har Norwegian satt opp ekstra innenriksflyvninger de neste dagene, skriver Norwegian i en pressemelding.

I tillegg til de ekstra flyvningene Norwegian har satt opp i helgen, har selskapet nå også satt opp ekstra flyvninger mandag og tirsdag etter stor pågang og mange henvendelser fra passasjerer.


Ingen kontakt i SAS-streiken – 110.000 rammes

1.213 SAS-flygninger mandag og tirsdag er kansellert som følge av pilotstreiken. Det har ikke vært kontakt mellom partene, og Parat ber NHO Luftfart roe seg.

 

Mandag

Avgang fra Tromsø:
Tromsø til Oslo, avgang klokken 19.40
Tromsø til Oslo, avgang klokken 20.05

Ankomst Tromsø:
Oslo til Tromsø, avgang klokken 17.45
Oslo til Tromsø, avgang klokken 22.00


Tromsø-hotell taper 50.000,- om dagen som følge av flystreiken

Fredag gikk pilotene i SAS i streik. Allerede torsdag merket hoteller i Tromsø ringvirkningene av dette.

 

Tirsdag

Avgang fra Tromsø:
Tromsø til Oslo, avgang klokken 19.40

Ankomst Tromsø:
Oslo til Tromsø, avgang klokken 22.00


NHO ut mot pilotenes krav: – Undergraver sin egen arbeidsplass

NHO Luftfart-sjef Torbjørn Lothe mener de streikende SAS-pilotene tilhører «adelsklassen i norsk arbeidsliv», og at kravene truer flyselskapets fremtid. Uriktige påstander som bare forlenger konflikten, kontrer pilotforening.