Trafikkulykke på Sandnessundbrua

En minibuss og tre personbiler var involvert i kjedekollisjonen torsdag ettermiddag. Politiet ønsker nå kontakt med en femte sjåfør.

Vet du noe om saken? Kontakt oss på messenger, tips@itromso.no eller ring 77 64 06 00!

nyheter

Klokka 15.48 torsdag fikk politiet melding om en trafikkulykke på Sandnessundbrua.

To personer tatt hånd om av helsepersonell

Minst en person ble fraktet til legevakta med lettere skader.

– Det var tre personbiler og en minibuss involvert. To personer har blitt tatt hånd om av helsepersonell på stedet. Et av kjøretøyene måtte berges, og veien er nå åpnet for trafikk igjen i begge retninger, opplyser operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt til iTromsø klokka 16.19.

Politiet meldte først at det var snakk om en buss, men det viste seg etter hvert å være en minibuss-taxi.

Mangler en bil

Bakgrunnen for ulykken er ennå ikke oppklart. Etter å ha tatt forklaring fra de involverte, mener politiet at det er nok et kjøretøy som har vært involvert i ulykken som de ikke har kontroll på.

– Det vi har fått fortalt er at et uidentifisert kjøretøy bråbremset først, og for å unngå kollisjon, måtte bilen bak også bråbremse. Dermed har det oppstått en kjedekollisjon bak dette første kjøretøyet. Vi vet ikke hvorfor det fremste kjøretøyet bråbremset og det er godt mulig sjåføren ikke har fått med seg hva som skjedde lengre bak, sier Thomassen rundt klokka 18.00.

– Vi kunne tenkt oss å komme i kontakt med denne sjåføren. Om noen sjåfører har bråbremset på Sandnessundbrua i det aktuelle tidsrommet, så vil vi anmode de om å ta kontakt med oss.