Ørnebakk har søkt på rådmannsjobb

Avtroppende fylkesrådsleder i Troms, Willy Ørnebakk, er både ordførerkandidat for Storfjord Ap og søker til stillinga som rådmann i Storfjord kommune.

Avtroppende fylkesrådsleder Willy Ørnebakk (Ap)   Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Folkebladet: Willy Ørnebakk (59) går som kjent av fylkesrådsleder til høsten. Han er én av fem søkere til stillinga som rådmann i Storfjord kommune. Fra før er det kjent at Ørnebakk er Storfjords ordførerkandidat i forbindelse med høstens valg.


Ørnebakk gir seg i fylkespolitikken. Vil bli ordfører i hjemkommunen

Fylkesrådslederen er innstilt som førstekandidat på nominasjonslisten til Storfjord Arbeiderparti.

 

Det skriver Kommunal Rapport.

– Jeg har et ønske om å bidra mer til hjemkommunen min. Skulle jeg være så heldig å bli rådmann, er løpet lagt. Hvis ikke er jeg ordførerkandidat. Hvis velgerne ikke vil ha meg, går jeg tilbake til jobben som næringssjef i Storfjord, en jobb jeg har permisjon fra, sier Ørnebakk til Kommunal Rapport.


Fylket ansetter rådgiver innen forsvarspolitikk

Troms fylke har tapt flere viktige saker innen forsvaret og i helsesektoren. Nå bemanner fylkeskommunen opp for å være rustet til fremtidige slag.

 

Han sier at han kommer til å ta rådmannsstillinga dersom kan skulle bli tilbudt den.