Dette skjedde i natt:

Mann hentet av politiet under DumDum Boys-konsert

I tillegg har politiet natt til Kristi himmelfartsdag stoppet et slagsmål på Stakkevollvegen.
nyheter

iTromsø fikk i natt tips om at en publikummer ble hentet av politiet under konserten til DumDum Boys på The Edge onsdag kveld.

Operasjonsleder Lennart Steffensen bekrefter at de var på hotellet under konserten, og sier at politiet tok med seg en mann i 40-årene.

– Vi har vært og hentet en mann på The Edge i 22.30-tiden onsdag kveld. Han hadde blitt forsøkt bortvist både av vaktene på hotellet, og av oss. Da han ikke ville etterkomme dette ble han tatt med, og innsatt i drukkenskapsarrest. Det er opprettet sak og han får en anmeldelse på forholdet, sier Steffensen til iTromsø.

Steffensen sier at det ellers har vært en rolig natt, og politiet har på Twitter kun meldt om en ordensforstyrrelse på Stakkevollvegen i morgentimene på Kristi himmelfartsdag.

– Det har vært tilløp til slagsmål og skadeverk i en privatbolig. Det har ikke vært snakk om en fest, men forhold som har oppstått som følge av andre ting. Det var to personer involvert i hendelsen, og vi ble varslet av naboer som hørte bråket, sier Steffensen.