Skal du heie fram et av favorittlagene til seier på lørdag? Disse barene viser Champions league-finalen

Lørdag klokka 21 er byens fotballpuber stappfulle, når Liverpool og Tottenham møtes for å kjempe om det gjeve Champions league-trofeet. Her er stedene du kan gå for å se finalen i årets Champions League – men pass på: det kan fort bli fullt.
nyheter

Til helgen kommer fotballglade til å strømme til Tromsø sentrum for å se Tottenham mot Liverpool i finalen i Champions league, som spilles på Wanda Metropolitano i Madrid.

Blårock og Bastard

Hvis du vil sikre deg plass før kampen, bør du være ute i god tid. Bastard Bar viser kampen – og de regner med at det blir fullt i år også, som det vanligvis blir. Her kan man ikke bestille bord, så man må komme tidlig, forteller Lori Markussen, medeier i Bastard Bar.

VISER KAMP: Bastard Bar. 

 

Daglig leder i Bastard Bar, Pål Markussen, har gode erfaringer fra tidligere Champions League-oppgjør.

– Det er veldig bra at Liverpool er i finalen. Vi har en avtale med supporterklubben Liverbirds, som skal se kampen hos oss. Jeg skal selvfølgelig ha på meg Manchester United-drakt, ler Pål Markussen.

– Vi kan forvente at det blir stappfullt. Det er ganske populært å se kampen hos oss, og vi regner med at det er smekkfullt fra 15-tida. Vi åpner dørene klokka 14.

Han påpeker at Blårock også viser kampen.

VISER KAMP: Blårock.   Foto: Ronald Johansen

O'Learys viser finalen i alle tre etasjer i restauranten. I andre og tredje etasje er det allerede helt fullbooket, mens det er åpent etter førstemann-til-mølla-prinsippet i første etasje, opplyser Anne Katrin Haugen, ansatt ved O'Learys.

De har rundt 220 plasser i restauranten.

VISER KAMP: O'Learys.   Foto: Tom Benjaminsen

 

Fun Pub, Jernbanen og No. 24

Trond Shikora eier både Fun Pub, Tromsø Jernbanestasjon og No. 24. Alle stedene viser kampen lørdag kveld.

– På Fun Pub i fjor var det stappfullt, rundt 150–200 mennesker.

VISER KAMP: Fun Pub. Foto: Ronald Johansen 

 

Rundt halvparten av bordene på Fun Pub er reservert nå. Resten blir ledig klokka 18.00 lørdag, og da er det førstemann til mølla.

– Hvis du vil ha bord her må du komme tidlig, idet vi åpner tror jeg. På No. 24 har det ikke vært noen reservasjoner, og denne åpner klokka 12 på dagen, men jeg anbefaler likevel å være tidlig ute, sier Shikora.

VISER KAMP: The Edge. 

 

The Edge og Storgata Camping

På the Edge viser de kampen på fire storskjermer i storsalen – og arrangementet deres er allerede utsolgt. I tillegg til visning av kampen blir det Kahoot-quiz.

Storgata Camping setter opp storskjermen noen timer før.

– Vi skal vise kampen. Vi hørte at det var fullbooket overalt i byen, så vi slo til og tenkte «hvorfor ikke?» når vi har en storskjerm, sier driftsleder Pia Evensen Willumsen. Storgata camping opplevde stor suksess da de viste fotball-VM på storskjerm i fjor sommer.

VISER KAMP: Tromsø Jernbanestasjon. 

 

Willumsen forventer at det kommer til å bli ganske fullt.

– Det er nok mange som ikke har fått plass andre plasser som kommer til oss, og det blir god stemning og jubel. Det blir nok liv i hele byen. Jeg aner ikke hvem som kommer til å vinne, men gjetter Liverpool, sier Willumsen.

Hvis du heller vil se prestisjeoppgjøret hjemme, så viser både TV2 og Viasat 4 kampen.


Har vi glemt noe? Tips oss på tips@itromso.no!