Fraråder endringer på Storgata 62

Fylkeskonservatoren fraråder de foreslåtte endringene av takform og fasader på Storgata 62.
nyheter

Bygget har kommunalt vern i form av spesialområde bevaring i reguleringsplanen. Bygningen er fra før 1850.

– Vi anbefaler ikke at bygninger langs Storgata bare skal ha fasadevern. Foreslåtte endringer av takform og fasader er etter vår vurdering ikke i tråd med vernet av bygningen. Vi vil anbefale at både hovedbygning og bakgårdsbygning vedlikeholdes og istandsettes etter antikvariske prinsipper.


Under syv andre gulv gjorde Haakon et uventet funn: – Det er ekstremt forseggjort

I forbindelse med oppussingen av Hos Haakon i Storgata, oppdaget Haakon Bredrup byggetekniske skatter som har vært skjult i nesten 100 år. Nå har han en klar oppfordring til byens gårdeiere.Åpner butikk i de gamle Knoll og Tott-lokalene

Etter at Knoll og Tott la ned sin drift i Storgata har det vært pop-up-butikk, festivalkontor og partikontor. Nå blir det butikkdrift i begge etasjene.