Etterforsker grovt tyveri fra frisør i sentrum – ukjent pengebeløp stjålet

Knuste vindu og tømte kasseapparat.
nyheter

– Politiet har vært på en forretningsadresse i sentrum etter melding om grovt tyveri. Det er utført skadeverk og borttatt et ukjent pengebeløp fra adressen. Politiet har foretatt kriminaltekniske undersøkelser og det opprettes sak på forholdet, skriver Troms politidistrikt på Twitter i 13.20-tiden.

Frisørsalongen det dreier seg om er Frisørhuset i Grønnegata. Det var en ansatt i salongen som varslet politiet om at det hadde vært innbrudd i lokalene.

Tyvene tok seg inn gjennom dette vinduet.  Foto: Rudi Nikolaisen

Hvor omfattende øvrige skader er - eller om det er stjålet andre ting - er for tidlig å si noe om.

– Hverken vi eller eier har helt fått oversikt over omfanget av innbruddet, sier oppdragslederen.

Alarm ikke utløst

Medeier av frisørsalongen, Eirin Skallebø, fikk vite om innbruddet gjennom en tekstmelding, mandag formiddag. Hun tror innbruddet må ha skjedd i løpet av natten, og jobber med å få oversikt over hvor mye som er stjålet.

– De har knust vinduet og tømt kasseapparatet for noen tusenlapper. De lot både noen sedler, en mobiltelefon og en trådløs høyttaler ligge igjen, så de har tydeligvis hatt det travelt, forteller hun.

Bygget er tilknyttet alarm, men denne hadde ikke blitt utløst.

MEDEIER: Eirin Skallebø (bildet) har drevet Frisørhuset sammen med Jill Renate Liland siden januar 2018. Bildet er fra en tidligere anledning.  Foto: Ronald Johansen

– Det virker som tyvene forsynte seg rett gjennom vinduet. Jeg er bare glad for at de ikke har ramponert noe ellers, siden vi nylig har pusset opp lokalene.