Tromsøgjengens BMW-motorsykkel knuste konkurrentene

Tromsøgjengens «pimpede» motorsykkel slo ut 27 andre motorsykler fra hele Skandinavia.

GULL OG SORT: Slik ser den pimpede versjonen av en BMW R Nine T Pure som Tromsø Motors Jørgen Eriksen (til venstre) og Jørgen Hagerup vant konkurransen BMW Dealer Build-Off med. 

nyheter

Et team fra Tromsø Motor har i vår lagt ned stor arbeidsinnsats for å «pimpe» en BMW-motorsykkel. I forrige uke stakk de av med seieren i konkurransen «BMW Dealer Build-off».

– Vant ganske klart

28 BMW-forhandlere fra hele Skandinavia var med i konkurransen, som startet i 2018.


Motorsyklister vil bli sett i trafikken: – Ved veldig mange ulykker hører man folk si «Jeg så deg ikke»

Når snøen smelter dukker motorsyklistene opp på veiene igjen, og de håper å bli sett i trafikken.


Tanken er at forhandlerne skal ta en standard BWM R Nine T Pure og bruke maksimalt 50.000 kroner i reservedeler for å få en så strøken og spesiell sykkel som mulig.

Kåringen forekom både gjennom publikumsstemmer via Facebook, og ved jurybedømming.

Tromsøgjengens motorsykkel fikk rundt 1.000 av de 3.000 publikumsstemmene.

– Vi vant ganske klart, det var veldig artig, sier Jørgen Hagerup fra Tromsø Motor.


Er dette Skandinavias kuleste «pimpede» BMW-motorsykkel?

Et lite, men svært entusiastisk team av MC-skruere har brukt de siste ukene til å gjøre en BMW R Nine T Pure så lekker som mulig. Håpet er at deres sykkel skal bli kåret til tøffest i Skandinavia.


Hagerup fungerte som leder for prosjektet, mens Jørgen Eriksen og Jose Portuegues var mekanikere. Motorsykkelen ble lakkert av Hans Christian Jensen fra Tromsø Bilpleie/Bilskadesenteret. Hele prosjektet ble dokumentert av Morten Bangås.

En gjennomført sykkel

Tromsø Motor stakk også av med seieren under fjorårets konkurranse, og Hagerup sier at gjengen er veldig fornøyd med å ha vunnet i år.

– Jeg likte mange av de andre syklene som deltok. Det er vanskelig å si hva som skilte vår motorsykkel ut fra de andre. Det var mange forskjellige konsepter. Jeg synes vår sykkel ser veldig gjennomført ut, sier Hagerup og fortsetter:

– Det var visst også juryen enig i. Vårt konsept var at motorsykkelen skulle ha så rene linjer som mulig. Det skulle se ut som den kom rett fra fabrikken til BMW. Det vektla juryen veldig høyt, så der tror jeg vi scoret bra, sier Hagerup, som sier videre at de også fikk god respons fra de andre forhandlerne som deltok.


Flere hundre MC-førere stilte opp i sentrum: – Bidrar til å avmystifisere oss

Motorsykkelmiljøet er takknemlig for arenaer som Motorsykkelens dag.


Feiring i Tyskland

Snart skal sykkelen sendes til Garmisch-Partenkirchen hvor den skal stilles ut på en BMW-messe. Da skal også Tromsøgjengen være med.

– Vi har ikke rukket å feire seieren enda, men vi blir med ned til Tyskland hele gjengen, så da blir det en god feiring, sier Hagerup.

Motorsykkelen er nå lagt ut til salgs for rundt 300.000 kroner.