Dette skjedde natt til lørdag: Knekt nese etter slåsskamp, kutt etter håndgemeng og slagsmål inne på utested

For politiet var fredagsnatta en voldsom start på helga.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix  Foto: Heiko Junge

nyheter

Lovens lange arm i Tromsø hadde nok å holde fingrene i natt til lørdag.

Like etter klokken 01.00 melder de at en person er overlatt til helsevesenet med knekt nese etter et slagsmål inne på et utested. Vedkommende som sto for bruddet ble bortvist fra sentrum, og politiet opplyser at det vil opprettes sak på forholdet.

En knapp time senere ser politiet seg nødt til å rykke ut til en privat adresse, der en person har fått et kutt i armen etter en slåsskamp. Vedkommende ble sendt til legevakten for sjekk. Også her blir det opprettet sak.

Like etter voldshendelsen oppdager en politipatrulje en bersuet kvinne som lå på bakken i sentrum. Kvinnen ble sendt hjem i taxi med en venninne.

En annen beruset person var ikke like heldig. Fem minutter etter at kvinnen er satt i taxien og send av gårde, finner patruljen en beruset mann sovende i sentrum. Han ble innbrakt og satt i drukkenskapsarrest.

40 minutter senere må politiet igjen troppe opp på et utested etter et slagsmål. En person ble bortvist fra sentrum.

Like etter klokken 04.00, mens politiet fremdeles var travelt opptatt i sentrum, avholdt UP en fartskontroll på Kvaløyseltta. Der mistet to sjåfører førerkortene sine. Høyeste målte hastighet var 79 km/t i en 50-sone.

Omtrent samtidig måtte politiet vise bort en gjest fra et spisested i sentrum grunnet vedkommedes oppførsel.