Leverte signaturer om tidsfri på Sommarøya

Søknaden om tidsfri sone har nådd Stortinget.

TIDSFRI: Kjell Ove Hveding gir signaturene til stortingsrepresentant Kent Gudmundsen.  Foto: Steinar Daltveit

nyheter

Torsdag overleverte Kjell Ove Hveding signaturene til stortingsrepresentant Kent Gudmundsen (H).

– Nå er jeg her for å overlevere kravet vårt. Jeg har med meg underskrifter på vegne av regionen. Vi på Sommarøy ønsker å bli verdens første tidsfrie sone. I en ellers stresset verden, så er vi nødt til å ta ansvar, sier Hveding i en pressemelding.


Han vil innføre tidsfri sone på Sommarøya: – Vi vil lage verdens første område uten tidssone

Kjell Ove Hveding går i bresjen for å gjøre Sommarøya til et tidsfritt område.


Initiativtakerne bak kampanjen ønsker at Sommarøya skal bli en tidsfri sone. Dette betyr at øyboerne ikke skal ha fastlåste tidsfrister og at det skal være en generell mentalitet som ikke knytter seg til tid og klokken som skal rå på øya. Først og fremst på sommeren. Kampanjen har de kalt for «Let’s stop time».

– Dette høres veldig spennende ut. For tiden holder vi faktisk på med et arbeid rundt sommer- og vintertid. Kanskje vi skal ta dette inn som et tredje element – «no time», sier Kent Gudmundsen i pressemeldingen.