Flere voldsepisoder og mye fyll i sentrum

Tromsø-politiet hadde det såpass travelt at de måtte prioritere hvilke oppdrag som skulle rykkes ut på.

Illusstrasjonsbilde  Foto: Schrøder, Tor Erik

nyheter

Følgende hendelser står i loggen til Tromsø-politiet natt til søndag:

* Kl. 00.24: Vektere kom over en person som hadde brutt seg inn i et kontorbygg i sentrum.Vedkommende hadde fått med seg diverse gjenstander i det han ble påtruffet inne i bygget. Mistenkte fremsto som ruset. Innsatt i arrest til avrusning. Sak vil bli opprettet.

* Kl. 01.01: En person skal ha slått til en annen person i ansiktet i sentrum med et knokejern. Gjerningsmannen forsøkte å løpe fra en patrulje. Ble innhentet og pågrepet. Sak vil bli opprettet. Fornærmede ble ikke alvorlig skadet.

* Kl. 01.36: Beruset mann ramlet på fortauet på Tromsøbrua. Ikke skadet. Kjørt hjem til bopel av en patrulje.

*Kl. 01.40: Telegrafbukta: Flere klager fra naboer på støy og høy musikk. Vi har dessverre ikke kapasitet til å prioritere dette pr. nå.

* Kl. 01.41: Beruset mann hentet på et utested der han satt og spydde. Kjørt til legevakten. Kviknet etterhvert såpass til at han blir kjørt hjem til bopel.


Mann tiltalt etter å ha kalt politimann «svin og jævla homo»

Tromsø-mannen er tiltalt for en rekke forhold.


* Kl. 02.37: Beruset 17 år gammel gutt utagerte utenfor utested og slo etter flere personer. Måtte legges i bakken av vaktene. Dørvaktene inngir anmeldes i ettertid. Gutten fortsatte sin utagering overfor patruljen. Innsatt i drukkenskapsarrest til avrusning. Foresatte blir varslet.

* Kl. 02.51: Beruset og utspydd kvinne innbrakt fra sentrum og innsatt i drukkenskapsarresten. Ikke i stand til å ta vare på seg selv.

* Kl. 02.55: Beruset kvinne plaget dørvaktene ved et utested. Hadde sparket etter dørvakt og andre personer. Bortvist fra sentrum.

* Kl. 02.59: Patruljene har grepet inn i flere tilfeller av lekeslåssing i sentrum der de impliserte har oppført seg på en slik måte at patruljene først har oppfattet slåssingen som reell. De involverte har fått tilsnakk på stedet.

* Kl. 03.11: En person er pågrepet etter at han slo og sparket tilfeldige personer i sentrum. Siktede slo, sparket og spyttet også etter dørvakter og politipatruljen som ble sendt til stedet. En av de fornærmede er sendt til legevakten med et kutt i ansiktet. Sak vil bli opprettet.

* Kl. 04.04: En person skal ha skallet til en annen person i ansiktet. Gjerningsmannen er bortvist fra sentrum. Fornærmede har bebudet anmeldelse i ettertid.

* Kl. 04.16: En person mistenkes for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Ble funnet sovende bak rattet med motoren i gang. Blodprøve sikres og sak opprettes.

* Kl. 05.26: Melding om at en person gikk til fots i Tromsøysundtunellen. Ble plukket opp av en patrulje og kjørt ut av tunellen.