iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde:

– Vi kan være litt sprø

Da ekteparet Furås skulle avsløre på Facebook at de i all hemmelighet hadde giftet seg, valgte de et bilde av den mer uortodokse sorten.

Ukomfortabel: Brud June Furås fokuserte mer på faren for krypdyr i treet enn at bildet skulle bli bra. Bildet ble likevel en intern hit, og blir blant annet brukt som forsidebilde på Furås’ Facebookprofil. 

nyheter

iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde, hvor folk kan sende inn sitt bryllupsbilde som enten er tøysete, kleint, fælt, dårlig utført eller noe helt annet. Vinnerparet som stemmes fram vinner en ny fotografering, ikke nødvendigvis i brudekjolen, men nye, fine portretter av deg og din utkårede i tillegg til en middag på Emmas Drømmekjøkken for to.


Deltar i Tromsøs «verste» bryllupsbilde: – Det der er oss i et nøtteskall

Tom Arne og Grete Iren Hermansen giftet seg i all hemmelighet. Da de ble fotografert i Folkeparken måtte de gjøre det med en ironisk distanse.

 

Hemmelig bryllup i Spania

June og Roger Furås giftet seg 10. august 2012 i all hemmelighet i Arguineguín på Gran Canaria. De eneste som var klar over begivenheten var de tilstedeværende – barn, forlovere og brudens foreldre. Etter at de nygifte hadde tatt «seriøse» bilder i en park på den spanske øya, følte de det naturlig å ta noen mer alternative bilder.

– Vi kan være litt sprø, finne på litt sprell, så vi føler det er et representativt bilde av oss, forklarer June, og forteller at dette var ett av bildene som ble brukt for å annonsere på Facebook senere samme kveld at de hadde giftet seg.

Bakgrunnen for treet.

På bildet står ekteparet på hver sin side av et tre i restauranten de spiste bryllupsmiddagen på. Hvorfor akkurat treet skulle stå i sentrum av bildet har June følgende kommentar til.


iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde

Er ditt bryllupsbilde av det litt mer pinlige, stygge, rare eller harrye slaget? Fortjener dere en sjanse til å få et nytt, ordentlig portrett? iTromsø skal kåre byens «styggeste» bryllupsbilde.

 

– I stedet for at vi skulle stå oppstilt ved siden av hverandre, ville det vært litt mer komisk om et tre sto mellom oss, og så kunne vi titte på hverandre, forteller hun.

Frykten for dyr på treet ga også bildet en ekstra dimensjon.

– Jeg var ikke helt gira på å lene meg inntil busken, for det kunne jo være ekle krypdyr der. Men bildet ble tatt, selv om jeg var stressa.

Ekstremt bryllup

Ikke bare bryllupsbildet var noe utenom normalen – også omstendighetene rundt det hemmelige bryllupet var spesielle.

– Det var 48 grader den dagen, varmerekord og folk var anbefalt å holde seg inne, sier hun, og mimrer tilbake til en heller ubehagelig biltur fra Sjømannskirka i Arguineguín til hotellet.

– Bilen var så varm at jeg ble grepet av panikk – det var helt grusomt.

– Åpen for alt

Hvis ekteparet Furås vinner konkurransen vil de få muligheten til å ta nye bilder i et studio. Hvordan de vil arrangere et slikt bilde er de enda ikke helt sikre på.

– Vi er egentlig åpen for alt. Vi er med på det meste.

Slik deltar du

Vil du være med i konkurransen og sende inn ditt bilde? Slik deltar du:

Har du et bilde du mener er så «ille» at det fortjener å være med i kåringen? Send det som vedlegg i jpg-format til: marianne@itromso.no innen 20. august.

Dersom du sender inn et bilde, takker du også ja til at bildet publiseres på våre plattformer og du må gjøre deg tilgjengelig for en kommentar.

PREMIE: Vinnerparet som stemmes fram vinner en ny photoshoot, ikke nødvendigvis i brudekjolen, men nye, fine portretter av deg og din utkårede i tillegg til en middag på Emmas Drømmekjøkken for to.