Brudeparet synes selv de så ganske fine ut på bildet. Det var før de oppdaget en overraskelse som hadde sneket seg inn

Kari Skog og Vasil Gjuroski hadde ikke planlagt noe bryllupsbilde, men ble fornøyd med et som ble fanget «i øyeblikket». Senere oppdaget de at det hadde sneket seg inn en fremmed tredjeperson.

NÅR DU SER DET: Det første du ser er to glade og forelskede ektefeller. Dersom du ser litt nøyere på bildet ser du også at en tredjeperson har sneket seg inn på bildet. foto: privat 

nyheter

Tromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde, hvor folk kan sende inn sitt bryllupsbilde som enten er tøysete, kleint, fælt, dårlig utført eller noe helt annet. Vinnerparet som stemmes fram vinner en ny fotografering, ikke nødvendigvis i brudekjolen, men nye, fine portretter av deg og din utkårede i tillegg til en middag for to på Emmas Drømmekjøkken (se hvordan du kan delta lenger ned i saken).

iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde

Er ditt bryllupsbilde av det litt mer pinlige, stygge, rare eller harrye slaget? Fortjener dere en sjanse til å få et nytt, ordentlig portrett? iTromsø skal kåre byens «styggeste» bryllupsbilde.


16. august 2014 giftet Kari Skog i TIFF seg med Vasil Gjuroski, bookingsjef i Rakettnatt. Da de kom ut fra Tromsdalen kirke ble de fotografert av, dersom Skog husker rett, hennes bror, Kjetil Martesønn Skog.

– Vasil var fullstendig overrumplet etter vielsen. Vi hadde ikke kjent hverandre så lenge før vi besluttet å gifte oss og dette var første gang han møtte familien, så det ble nok litt «mye». Vår gode venn Hilde Sjurelv sto heldigvis klar med et glass champagne utenfor, og det var akkurat hva vi trengte på daværende tidspunkt, sier Skog og fortsetter:

– Spesielt Vasil, som kommer fra Makedonia. Han var litt forvirret av de norske tradisjonene, som skiller seg veldig fra de i hjemlandet hans. Likevel, det var et veldig fint øyeblikk og er vel det eneste bildet som ble tatt den dagen hvor vi står sammen, i alle fall litt oppstilt.

Fremmed brudepike

Det var mange som giftet seg i Ishavskatedralen akkurat denne dagen og nestes brudepar som sto allerede klare da ekteparet Skog/Gjuroski kom ut fra kirken, før de skulle videre til bryllupsfesten på Skihytta. Det resulterte i at en av brudepikene til neste brudepar «snek» seg med på samtlige bilder av de nygifte.


Deltar i Tromsøs «verste» bryllupsbilde: – Det der er oss i et nøtteskall

Tom Arne og Grete Iren Hermansen giftet seg i all hemmelighet. Da de ble fotografert i Folkeparken måtte de gjøre det med en ironisk distanse.

 

– Jeg aner ikke hvem den jenta er, og oppdaget ikke at hun sto der før lenge etterpå. Det kom ikke fram før vi i ettertid så på bildene og hun dukket opp på samtlige. Egentlig synes jeg vi ser ganske fin ut, også er hun plutselig der, litt sånn spøkelsesaktig, sier Skog og ler.

– Jenta må vel være cirka elleve år nå, det hadde egentlig vært morsomt og fått vite hvem hun er.

Bildet endte ikke på takkekortet.


iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde:

– Vi kan være litt sprø

Da ekteparet Furås skulle avsløre på Facebook at de i all hemmelighet hadde giftet seg, valgte de et bilde av den mer uortodokse sorten.

 

– Vi har lagt det ut på Facebook og brukt det i morsomme sammenhenger. På takkekortet hadde vi mange forskjellige bilder, men dette er egentlig det fineste av oss. Jeg synes det er så skjønt siden det ikke er så oppstilt. Det bare «skjedde».

Elsker bryllupsbilder

Skog elsker bryllupsbilder, men selv om hun har giftet seg to ganger har hun aldri hentet inn en profesjonell fotograf.

– Kjærligheten for bryllupsbilder ble vekket da jeg oppdaget at en gammeltante av meg hadde samlet bryllupsbilder i tre, store album i kronologisk rekkefølge. Det å se bilder fra 20-tallet, via 70-tallet og til 80- og 90-tallet var utrolig morsomt. Gjennom bryllupsbilder får man et innblikk i hvordan tiden og trendene forandrer seg, samtidig som de også sier noe om forholdet mellom de to på bildet. Denne ideen om at dette er den viktigste dagen i vårt liv, synes jeg er ganske underholdende, sier Skog.


Konkurransen om byens «verste» bryllupsbilde:

Alt lå til rette for det perfekte øyeblikket. Så revnet buksa til brudgommen

Bernt Eirik og Katrine Isaksen Lyngstad skulle gjøre et sprell for fotografen. Det endte med ødelagte klær og en god latter.

 

SLIK DELTAR DU:

Har du et bilde du mener er så «ille» at det fortjener å være med i kåringen? Send det som vedlegg i jpg-format til: marianne@itromso.no innen 20.august.

Dersom du sender inn et bilde, takker du også ja til at bildet publiseres på våre plattformer og at du vil fortelle om det i avisa.

Vinnerparet som stemmes fram vinner en ny photoshoot, ikke nødvendigvis i brudekjolen, men nye, fine portretter av deg og din utkårede. I tillegg får dere en middag på Emmas Drømmekjøkken.