Kaldslettbeboer vil forlenge bussrute – men det koster tre millioner i året

Forslaget fra beboeren ble avvist hos samferdselsetaten.

Illustrasjonsfoto: Roy Konterud / NTB scanpix 

nyheter

En beboer på Kaldslett foreslår at bussrute 28 forlenges. I påvente av endeholdeplass foreslår han overfor fylket at bussen kan gå i en sløyfe fra Solligården hvor den tar av i Tromsøsvingen og kjører tilbake til Solligården via E8.

– Fra Troms fylkestrafikk meldes det at en slik løsning vil gi en merkostnad på cirka tre millioner kroner per år. Det kan også utløse et behov for ekstra bussmateriell. På nåværende tidspunkt er forslaget ikke aktuelt, heter det i svaret fra samferdselsetaten.


Tide tok i dag over bussdriften:

Kurt (59) har kjørt mellom Sommarøy og Tromsø i 33 år: – Dette er en stor dag for oss

Kurt Nilsen (59) kunne torsdag morgen stolt sette seg bak rattet på sin nye arbeidsplass, som bussjåfør for sin fjerde arbeidsgiver.