iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde:

Fotografens «gode» forslag gikk ikke helt som planlagt. Heldigvis endte det med latter

Da Sonja Bertheussen og Kurt Sørensen giftet seg i 2014 prøvde de seg på et stunt som ga dem latterkrampe.

IKKE NOE «DIRTY DANCING»: Da Kurt Sørensen skulle løfte sin brud Sonja Bertheussen gikk det ikke helt som planlagt. FOTO: privat 

nyheter

Tromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde, hvor folk kan sende inn sitt bryllupsbilde som enten er tøysete, kleint, fælt, dårlig utført eller noe helt annet. Vinnerparet som stemmes fram vinner en ny fotografering, ikke nødvendigvis i brudekjolen, men nye, fine portretter av deg og din utkårede i tillegg til en middag for to på Emmas Drømmekjøkken (se hvordan du kan delta lenger ned i saken).


iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde

Er ditt bryllupsbilde av det litt mer pinlige, stygge, rare eller harrye slaget? Fortjener dere en sjanse til å få et nytt, ordentlig portrett? iTromsø skal kåre byens «styggeste» bryllupsbilde.


16. august 2014 fikk Sonja Bertheussen sin Kurt Sørensen i Tromsdalen kirke, bedre kjent som Ishavskatedralen. Før de to skulle ha fest, også den i Tromsdalen, på den gamle skistua hadde de en fotoseanse på Kalvebakken ute mot Ramfjorden.


Deltar i Tromsøs «verste» bryllupsbilde: – Det der er oss i et nøtteskall

Tom Arne og Grete Iren Hermansen giftet seg i all hemmelighet. Da de ble fotografert i Folkeparken måtte de gjøre det med en ironisk distanse.


Med seg hadde de en privat fotograf som skulle fotograferer brudeparet. Han hadde en litt spesiell idé, som ikke gikk helt som planlagt.

Gikk skeis

På bildet ser man Sørensen bøyd i knærne samtidig som begge to ler.

– Hva er egentlig som skjer her?

– Tja, si det. Fotografen hadde et forslag om at mannen min skulle løfte meg opp – og det gikk helt skeis, men endte opp med å være veldig morsomt, forteller Bertheussen.

Heldigvis ble det tatt flere bilder.


iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde:

– Vi kan være litt sprø

Da ekteparet Furås skulle avsløre på Facebook at de i all hemmelighet hadde giftet seg, valgte de et bilde av den mer uortodokse sorten.


– Vi fikk mange gode bilder, men det ble ikke mer løfting for å si det sånn, sier Bertheussen og ler.

På takkekortet

Likevel havnet bildet på takkekortet.

– Vi hadde faktisk med det også, sammen med noen andre bilder, men vi har ikke rammet det inn og hengt det opp på veggen.


Konkurransen om byens «verste» bryllupsbilde:

Alt lå til rette for det perfekte øyeblikket. Så revnet buksa til brudgommen

Bernt Eirik og Katrine Isaksen Lyngstad skulle gjøre et sprell for fotografen. Det endte med ødelagte klær og en god latter.


Når 2014-bruden skal oppsummere dagen så gjør hun det med glede.

– Det var absolutt en helt super dag fra a til å, og ja – vi er fortsatt gift med hverandre.

SLIK DELTAR DU:

Har du et bilde du mener er så «ille» at det fortjener å være med i kåringen? Send det som vedlegg i jpg-format til: marianne@itromso.no innen 20. august.

Dersom du sender inn et bilde, takker du også ja til at bildet publiseres på våre plattformer og at du vil fortelle om det i avisa.

Vinnerparet som stemmes fram vinner en ny photoshoot, ikke nødvendigvis i brudekjolen, men nye, fine portretter av deg og din utkårede. I tillegg får dere en middag på Emmas Drømmekjøkken.