Populær matleveringstjeneste klar for Tromsø

Fra før av har vi Wolt. Nå får vi også Foodora.

FLERE MULIGHETER FOR MAT PÅ DØRA: Tromsø er tilsynelatende et attraktivt marked for matleveringstjeneste. Nå etablerer den tyske tjenesten Foodora seg her.  Foto: Pixabay

nyheter

I starten av måneden kunne iTromsø skrive at matleveringstjenesten Foodora vurderte å etablere seg i Tromsø. Lise Aarstrand, pressekontakt i Foodora, kan onsdag denne uken bekrefte at de blir å etablere seg her.

– Da er det bestemt at vi kommer til Tromsø, men lanseringsdato er ikke hundre prosent klar enda, skriver Aarstrand i en sms til iTromsø.

Tjenesten har over lengre tid hatt en stillingsutlysning på finn.no hvor de ser etter selvstendig næringsdrivende med eget kjøretøy i form av enten egen sykkel, bil eller scooter.

Foodora, som ble lansert i 2015, fungerer slik at folk kan gå inn i appen og bestille mat fra en restaurant, og noen steder også dagligvarebutikker, i området. Du kan velge om du ønsker å få maten levert hjem eller om du vil hente den selv. Når maten er ferdig får du beskjed i applikasjonen, og du kan selv se hvor langt den er «i løypa».


Nå kan du få levert restaurantmat til døra i løpet av 35 minutter

Wolt leverer mat til deg fra blant andre Burgr, Graffi Grill, Casa Inferno og Elefant. Men bare hvis du er mindre enn fem kilometer unna restauranten.

 

I midten av juni etablerte den finske matleveringstjenesten Wolt seg i Tromsø, som har nok så lik utforming som Foodora. De har per 14. august 15 spisesteder registrert på Tromsøya i sin applikasjon.