G-sport og G-max legges ned

Eierne vil heller satse på den internasjonale kjeden Intersport, så butikkene får nytt navn og nye skilter.

Administrerende direktør i Gresvig, Lars Kristian Lindberg. Foto: Gresvig 

nyheter

G-sport og G-max avvikles og flyttes over til Intersport, skriver Dagens Næringsliv.

– Dette kan virke vemodig, spesielt for ansatte. Når det er sagt: Dette handler ikke om hvilket merke vi har på døren. Det handler om at vi gjennom Intersport vil sørge for at vi har den aller beste tilgangen til de ledende merkene, noe som blir stadig mer krevende, sier Gresvig-sjef Lars Kristian Lindberg til DN.

I dag har Gresvig-konsernet 201 butikker. 101 av disse er allerede Intersport, og 84 er G-sport eller G-max, skriver DN.

I Tromsø har de G-sport i Storgata og G-max på Jekta.

I tillegg har konsernet 16 butikker av outlet-konseptet Sportshuset. Disse endrer navn til Intersport Outlet. En av disse butikkene er på K1.

Prosessen starter umiddelbart, men de fleste butikkene omprofileres første halvår 2020, skriver selskapet i en pressemelding.

– Omprofileringen til Intersport skaper spennende muligheter for Gresvig, Intersport og viktigst av alt, kundene våre. Vi har stor tro på den valgte strategien og på ledelsens evne til å gjennomføre den, sier Olav Nils Sunde, styreleder i Gresvig AS, i pressemeldingen.

Som en del av den nye strategien vil det bli etablert en rekke Intersport-flaggskipbutikker i de største byområdene i Norge.