Båtfører skal ha kjørt videre etter båtpåkjørsel

Forholdet er anmeldt.

Turistene skal ha blitt kraftig skremt etter hendelsen (som skal ha tatt sted rundt kl. 18.40 tirsdag rett nord for Rystraumen), og dette var det beste bildet de klarte å ta av båten som angivelig skal ha truffet deres båt. Tipser mener det kan være snakk om en en Viknes kystsjark.   Foto: Privat

nyheter

iTromsø fikk tirsdag kveld tips om at en båt skal ha blitt påkjørt bakfra ved Larseng, rett nord for Rystraumen klokken 18.40 av noe, som ifølge tipser, ser ut som en Viknes kystsjark.


Fisketurister skal ha blitt påkjørt av en annen båt: – Kunne blitt drept

Tirsdag kveld fikk Trine Hilbertsen en telefon fra sjokkerte turister som fortalte at de hadde blitt påkjørt i stor fart, før båtføreren stakk fra stedet,

 

Ifølge tipseren, som eide båten, skal ingen personer ha blitt skadet etter hendelsen, men turistene som var ombord skal ha blitt svært skremt. Targabøylen på båten skal ha blitt bøyd og to fiskestenger knekt i sammenstøtet, ifølge båteier.

Politiet bekrefter at de har fått melding om hendelsen tirsdag kveld.

– Vi har fått melding fra en person om at vekommende har blitt påkjørt av en annen båt og som bare fortsatte ferden videre. Forholdet anmeldes i morgen og etterforskes da videre, sier operasjonsleder Karl-Erik Thomassen ved Troms politidistrikt.