Måtte frese bort mer asfalt enn planlagt – stenger Strandvegen klokken 18.00

Strandvegen skulle stenges klokken 21.00 onsdag kveld. Nå må de nå stenge tidligere enn planlagt.

Stenges: Delen av Strandvegen som går inn i sentrum sør stenges for all trafikk på kvelds- og nattestid mandag-torsdag fra 19. til 30. august.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Tromsø kommune jobber med å asfaltere Strandvegen inn mot sentrum. Arbeidet har pågått siden mandag denne uken og skal fortsette fram til 30. august. Det innebærer at veistrekningen mellom Peder Hansens gate og tunnelinnslaget ved Sentrumstangenten stenges helt for trafikk mellom 21.00 og 06.00 mandag-torsdag i perioden.

I løpet av tirsdagsnatta så imidlertid kommunen seg nødt til å asfaltere bort mer asfalt enn planlagt. Det betyr at veien stenges tidligere onsdag, og at det også natt til fredag vil være stengt. Begge dagene skal det arbeidet mellom klokken 18.00 og 06.00.

– På grunn av svært varierende tykkelse og dårlig kvalitet på eksisterende asfaltdekke i Strandvegen, ble det i nattens arbeider nødvendig å frese bort mer asfalt enn forutsatt. Dette medfører et større grunnarbeid før asfalten kan legges, skriver kommunen på sin Facebook-side.


Kveldsstenger sentrumsvei

På kvelds- og nattetid mandag til torsdag vil Strandvegen inn mot sentrum være stengt fram til 30. august.

 

Troms fylkestrafikk vil legge om bussrutene som påvirkes av stengingen.

Strandvegen vil i de aktuelle periodene være stengt fra Peder Hansens gate fram til tunnelinnslaget. Det betyr at det også vil være stengt for nedkjøring fra Muségata inn på Strandvegen.  Foto: Skjermdump Norges Kart