Fyll, bråk og slagsmål preget natt til lørdag

Politiet melder om flere hendelser i sentrum natt til lørdag.
nyheter

Rakettnatts første kveld endte med å bli en travel natt for politiet i Tromsø.

Travelt for politiet

Klokken 23.56 skriver politiet på Twitter at en mann i 30-årene ble fjernet fra festivalområdet i sentrum og satt i arrest på grunn av ordensforstyrrelser og beruselse.

Senere, klokken 00.48, skriver politiet om en annen mann i 30-årene som var utagerende og beruset ved et av byens utesteder. Politiet måtte bistå dørvaktene, og mannen ble innbragt og satt i arrest.

Klokken 02.40 rykket politiet ut til en slåsskamp i Storgata, hvor to menn i 20-årene hadde havnet i basketak. Politiet melder at det ikke ble noen personskader, og at mennene ble bortvist fra sentrum resten av natta.

Klokken 03.04 skriver politiet at de satte en mann i 20-årene i arrest, fordi han nektet å etterkomme politiets pålegg om å forlate sentrum. Mannen ble også anmeldt for dette.

Forsøkte å skalle ned vekter

Klokken 03.50 skriver politiet at de rykket ut til et utested, etter en melding om en person som hadde forsøkt å skalle ned en vekter. Tre menn i 20-årene ble innbragt og satt i arrest.

Politiet skriver klokken 05.01 at de rykket ut til en privat adresse i sentrum etter melding om slagsmål. To menn ble kjørt til legevakta med mindre skader. En person ble innbragt og satt i arrest.