Politiet etterlyser disse personene etter voldsepisode

Politiet etterlyser vitner til voldshendelse i Tromsø i slutten av august.
nyheter

Politiet er på utkikk etter vitner i forbindelse med en voldshendelse natt til søndag 25. august utenfor The Edge i Tromsø sentrum.

I en pressemelding skriver politiet at de er på utkikk etter tips som kan bidra til å identifisere disse personene, som er avbildet på overvåkingskamera.

«Ut fra etterforskningen så langt har vi grunn til å tro at personene har opplysninger som er av betydning for saken», skriver politiet i pressemeldingen.

Politiet ønsker også kontakt med personer som kan ha sett hendelsen, eller som har informasjon som er relevant for etterforskningen.

«Observasjoner av en mannsperson uten sko i Tromsø sentrum natt til søndag 25.08.2019 er av særlig interesse», skriver politiet i pressemeldingen.

Ingen formelt mistenkt

Jarle Johnsen, leder for generell etterforskning ved Tromsø politistasjonsdistrikt, sier at de foreløpig ikke har noen mistenkte i saken.

– Ingen er foreløpig formelt mistenkt i saken. Men vi har grunn til å tro at disse tre personene kan ha opplysninger som kan belyse saken, sier Johnsen, og fortsetter:

– Etter politiets oppfatning har de vært i nærheten av hvor hendelsen fant sted.

Johnsen forteller at politiet i hovedsak er på utkikk etter én gjerningsperson, men han vil ikke gå inn i flere detaljer på hva som nøyaktig skjedde natt til søndag 25. august.

– Foreløpig antar vi at vi er på utkikk etter én gjerningsperson, men det gjenstår en del etterforskning, så vi avventer med flere detaljer om hendelsen, sier Johnsen.