Lange køer da valglokalene åpnet

Køen av velgere strakte seg ut av Rådhuset søndag ettermiddag.

VELGERE: Søndag strakte køen seg ut av stemmelokalet på Rådhuset. Alle foto: Tor Andre Markussen 

nyheter

Selv om køen var lang gikk det hurtig unna og velgerne var fornøyd. En av de som stemte var Annbjørg Nilssen.

VELORGANISERT: Annbjørg Nilssen stemte på Rådhuset. Selv om hun måtte vente i kø i cirka fem til ti minutter syntes hun det var velorganisert. 

 

– Jeg sto fem til ti minutter i kø, men jeg må si at dette var meget velorganisert. Det er viktig å bruke stemmeretten sin, slik at man kan være med å bestemme. For meg var velferd og integrering de viktigste sakene, forteller Nilssen.

Også Tore Guneriussen hadde benyttet seg av stemmeretten.

GJORT MIN PLIKT: Tore Guneriussen brukte stemmeretten på Rådhuset søndag ettermiddag. For han handlet det om å hindre bompengemotstanderne. 


– Nå har jeg gjort min plikt, også må politikerne gjøre sin plikt. Dette var veldig hyggelig, og særlig suverent var det å se så mange utlendinger i køen. For min del handlet valget om at bompengemotstanderne ikke skulle få mer makt, sier Guneriussen.

MER KØ: Også ved Bjerkaker skole meldes det om kø helt ut av lokalet i 16.30-tiden, med ventetider opp mot en halvtime for å stemme.   Foto: Helge Skog