To nektet å forlate byen - én satt i fyllearresten

To personer ble politianmeldt i natt etter at de nektet å etterkomme pålegg fra politiet.
nyheter

Den ene personen hadde først vært i klammeri med en dørvakt på et utested. Hun hadde prøvd å slå til vakten. Politiet ga henne da ordre om å forlate sentrum, men da hun ble påtruffet i sentrum en time senere ble hun anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegget.

Den andre personen ble påtruffet beruset i sentrum like etter midnatt. Av forskjellige årsaker ble vedkommende pålagt om å forlate sentrum, men også denne personen ble tatt av politiet noen timer senere for ikke å ha fulgt marsjordren. Vedkommende ble da innbrakt til politihuset i Hansjordnesbukta og satt i fyllearresten. Også her blir det opprettet sak for ikke å ha adlydt pålegg fra politiet.

Dette melder politiet på Twitter.