Kommune- og fylkestingsvalget 2019

Slik stemmer folk i Tromsø

Her finner du valgresultatene for Tromsø kommune og for Troms og Finnmark fylkeskommune.
nyheter

Stemmene til kommunevalget 2019 telles opp fortløpende så snart valglokalene har stengt klokken 21.00. Det er i år 18 valgkretser i Tromsø kommune, og erfaringsmessig vil tiden det tar å telle stemmene være noe ulik fra krets til krets.

Stemmene skal telles opp i det enkelte valglokalet, deretter rapporteres inn og offentliggjøres fortløpende så snart tellingen er blitt godkjent. Ifølge kommunen var opptellingen ved forrige kommunestyre- og fylkestingsvalg helt klar først rundt klokka 04.00.

Det endelige og fullstendige valgresultatet vil tidligst foreligge etter et planlagt møte i valgstyret tirsdag ettermiddag.

Drøyt 20 prosent av de stemmeberettigede valgte å forhåndsstemme ved kommunevalget i Tromsø i år. Forhåndsstemmene vil ligge inne i valgoversikten fra klokken 21.00.