Vitne tok bilnøkler fra sjåfør i 30-årene og holdt ham igjen til politiet ankom stedet

Mannen ble fremstilt for blodprøvetaking etter mistanke om bilkjøring i alkoholpåvirket tilstand. Ellers ble en mann i 20-årene først bortvist fra sentrum og senere på natta innbrakt i drukkenskapsarrest.
nyheter

Troms politidistrikt meldte på Twitter i natt at en mann i 30-årene ble tatt med til politistasjonen etter at han ble stoppet i Movika på grunn av mistanke om å kjøre med promille. Et vitne til kjøringen skal ha tatt nøklene fra mannen og holdt kontroll på vedkommende inntil politipatruljen var på stedet. Sak opprettes.

Flere bortvist fra sentrum

En mann i 20-årene ble bortvist fra Stortorget frem til klokka 8 lørdag morgen grunnet beruselse og dårlig oppførsel. Det samme pålegget fikk en kvinne i 20-årene.


Parkerte bilen like før promillekontroll og løp til skogs

Politiet har søkt etter de to personene lørdag morgen, men uten hell.


En annen mann i 20-årene ble innbrakt fra et av byens utesteder og satt i drukkenskapsarrest. Mannen var involvert i et tilløp til slagsmål før innbringelsen.

Men én av dem kom tilbake

Til sist kan nevnes at mannen i 20-årene som ble bortvist fra sentrum tidligere på natta måtte innbringes og settes i drukkenskapsarrest. Vedkommende hadde tidligere fått pålegg om å holde seg borte fra Stortorget inntil neste morgen. «Det klarte vedkommende ikke og blir anmeldt for forholdet», skriver politiet.