Stoppet ungdomsfest, fant sovnet mann og bortviste flere fra sentrum – slik var politiets natt

Politiet har hatt mye å henge fingrene i natt til søndag.
nyheter

  • Allerede ved midnatt stoppet de en mann i 30-årene i Tromsdalen. Mannen er mistenkt for å ha kjørt under ruspåvirket tilstand, og ble fremstilt for blodprøvetaking.
  • Drøye 10 minutter senere, klokken 12.12, melder politiet at de har bortvist en beruset mann i 20-årene fra sentrum. «Han hadde vært i klammeri med noen dørvakter på et av byens utesteder og var et åpenbart ordensproblem», skriver politiet på Twitter.
  • Også en ung jente i slutten av tenårene ble bortvist fra sentrum, melder politiet klokken 12.21. Hun skal ha vært beruset og til sjenanse.
  • Bare minutter senere, klokken 12.25, melder politiet at publikum fant en mann i 20-årene sovende utenfor en privatadresse i Tromsø. «Våknet til ved politiets ankomst og satte seg opp mot disse. Innbragt og satt i drukkenskapsarrest», skriver politiet.
  • Like etterpå på så politiet seg nødt til å avslutte en ungdomsfest som gikk over styr på vestsiden av øya. «Festarrangøren ba selv om politiets hjelp da situasjonen ble uholdbar», skriver politiet klokken 12.30.
  • Snaue et kvarter senere, klokken 12.44, melder politiet at de har bortvist nok en mann i 20-årene fra sentrum. «Han var beruset og forstyrret ordensvaktene sitt arbeid på et av byens utesteder. Var heller ikke særlig hyggelig da politiet kom til stedet», melder politiet på Twitter.
  • «Mann i 20 årene innbrakt og satt i drukkenskapsarrest. Var aggressiv og uønsket på et av byens utesteder og ble tatt hånd om at ordensvaktene på stedet i påvente av politiet», melder politiet klokken 01.08.
  • Like etterpå ble en annen mann i 20-årene satt i drukkenskapsarrest etter å ha gått løs på biler i sentrum. Politiet meldte om hendelsen klokken 01.23.
  • Etter utestedenes stengetid, bortviste politiet nok en mann i 20-årene fra sentrum etter å ha eglet til bråk på Stortorget. Politiet meldte om hendelsen klokken 03.27.