Hun blir daglig leder i Tromsø Sentrum AS

Shilan Ghadani tar over etter Trude Ørpetvedt.

Shilan Ghadani  Foto: Tromsø Sentrum

nyheter

I august i år kom nyheten om at daglig leder Trude Ørpetvedt i Tromsø Sentrum AS slutter og begynner i ny jobb i Tromsø ASVO.


Trude (44) slutter i Tromsø Sentrum. Blir daglig leder i Tromsø ASVO

Daglig leder i Tromsø Sentrum AS, Trude Ørpetvedt, tar over roret i Tromsø ASVO fra 1. november.


I dag, tirsdag, kunne Tromsø Sentrum offentliggjøre at Shilan Ghadani (31) blir ny daglig leder Tromsø Sentrum AS.

Hun kommer opprinnelig fra Kurdistan, men har bodd i Norge siden hun var to år gammel. Ghadani vokste opp i Lørenskog og hadde innrykk i forsvaret i 2007.

Siden da har hun bodd i Nord-Norge og jobbet fire år i forsvaret før hun begynte å studere ernæring og etterhvert begynte i jobben som logistikkansvarlig for kraftledningsselskapet Consorzio Italia 2000.

Deretter jobbet hun som regionsansvarlig for Norsk fagutdanning her i Tromsø og nå de seneste årene har hun jobbet på interiørbutikken Woroom på Nerstranda.

- Tromsø sentrum har et stort potensial for lønnsom vekst. Mitt oppdrag blir blant annet å opptre som en synlig ambassadør for sentrum og bidra til å gjøre sentrum enda bedre for alle parter. Både de som eier og bruker sentrum i stor eller liten grad, sier Ghadani i en pressemelding fra Tromsø Sentrum.- Jeg ser frem til å inspirere aktører i sentrum, til å skape aktivitet og vekst i byen vår. Jeg har et glødende engasjement for sentrum og har ingen tvil om at vi kan bli enda mer attraktive – for de som besøker oss, for de som eier i sentrum og ikke minst for innbyggerne. Jeg vil konsentrere meg om å videreutvikle strategiene som er lagt for sentrum og bruke innovative metoder for å ta sentrum inn i fremtiden, sier hun i pressemeldingen.


Smakfestivalen godt besøkt til tross for dårlig vær

Til tross for dårlig vær sist helg melder Smakfestivalen om besøkstall på høyde med fjorårets rundt 60.000 besøkende.


Den nye lederen tar over jobben i løpet av høsten.

- Gjennom mange år i salgsbransjen i Tromsø har jeg utviklet kunnskap og forståelse for hva byen vår har, hva den trenger og hva vi som bor her vil ha. Et av mine fokusområder blir å gjøre sentrum mer tilgjengelig for alle, uansett bruk og behov, sier hun, ifølge pressemeldingen.