Søker om penger til ny herregarderobe: – En nydusjet herre er godt for arbeidsmiljøet

Tromsdalen videregående skole har søkt fylkeskommunen om penger til sykkelskur og herregarderobe.

TROMSDALEN VGS  Foto: Jon Terje Eiterå

nyheter

Tromsdalen videregående skole søker fylkeskommunen om penger til to miljøtiltak; låsbart sykkelskur med tak og vegger og ny herregarderobe for ansatte. Det vises til at mange har elsykler som de er redde for.


Kald og brutal moro da elevene konkurrerte i vikingleker

Latteren runget, testosteronet boblet og gjørma sprutet da elevene ved Tromsdalen VGS deltok på Vikingdagen onsdag formiddag.


– Nå som flere og flere sykler til jobb, og er både våt og skitten når de kommer hit, er det stort behov for ny herregarderobe. Helsemessig vil det være godt å få dusjet seg før arbeidsdagen begynner. En nydusjet herre er godt for arbeidsmiljøet, heter det i søknaden.