Trafikkuhell på Tromsøbrua

En lettmotorsykkel skal ha kjørt inn i campingvogn bakfra under oppbremsing på Tromsøbrua.

Vet du noe om saken? Kontakt oss på messenger, tips@itromso.no eller ring 77 64 06 00!

nyheter

Det melder Troms politidistrikt på Twitter like over klokka 17.00 onsdag. Uhellet skal imidlertidig ha skjedd klokka 16.25, og ifølge operasjonsleder Kåre Munkvold ble de involverte samt kjøretøyene raskt fraktet av brua slik at konsekvensene for trafikkflyten i rushtiden var små.

– Det er oppgitt at farten skal ha vært nede i 10-20 km/t da campingvogna bremset ned og sykkelen kjørte inn i den bakfra. Motorsyklisten er oppegående og fremstår som lettere skadet, og vil bli sjekket av helse på stedet, sier Munkvold.

Politiets patrulje foretar avhør på stedet. Motorsyklisten, som er en gutt på 16 år, er mistenkt for brudd på vegtrafikklovens paragraf 3: «Enhver skal ferdes hensynsfullt og være aktpågivende og varsom så det ikke kan oppstå fare eller voldes skade og slik at annen trafikk ikke unødig blir hindret eller forstyrret.»

– Patruljen vil gjøre vurdering om førerkortbeslag etter endt avhør, sier Munkvold.