To pågrepet av politiet i natt etter at en person ble sparket i hodet

Politiet skriver på Twitter at de ikke har kontroll på fornærmede og ber vedkommende om å ta kontakt.
nyheter

Tidlig søndag morgen melder politiet på Twitter at de har pågrepet to personer etter et slagsmål i Grønnegata. Flere personer var involvert i slagsmålet utenfor kinoen hvor en person er blitt sparket i hodet. Politiet skriver at de ikke har kontroll på fornærmede og anmoder vedkommende om å ta kontakt med dem.

Flere la seg til å sove ute i sentrum

Politiet har også måttet vekke to personer som de fant sovende utendørs på ulike steder. En person ble funnet sovende mellom søppeldunker et sted i sentrum. Vedkommende våknet da politiet kom til stedet og ble deretter satt i en drosje som fraktet personen hjem.

Senere ble en person funnet sovende bak MIX Skjernes Kiosk i Tromsdalen. Vedkommende ble kjørt hjem til boligen sin av politiet.

Mann låste seg inne på dametoalett

Flere personer ble satt i drukkenskapsarrest i løpet av natta. En av dem ble innbrakt på grunn av ordensforstyrrelse etter at han i svært beruset tilstand hadde låst seg inne på et dametoalett på et av byens utesteder. Forholdet anmeldes.

En beruset person ble fraktet til og avlevert på Legevakta etter at politiet hentet vedkommende overstadig beruset på et av byens utesteder.

I tillegg ble en person satt i drukkenskapsarrest etter at vedkommende i beruset tilstand nektet å etterkomme politiets pålegg. Forholdet anmeldes. En annen person fikk samme behandling etter å ha vært et ordensproblem inne på et utested.

Meldte seg selv til politiet

En person er siktet og framstilt for blodprøve etter at vedkommende selv ringte politiet og opplyste om at han hadde kjørt i beruset tilstand på Kvaløya. Førerkoret er beslaglagt og sak opprettes, skriver politiet.