Trafikkuhell på Tverrforbindelsen

To biler havnet i grøfta etter frontkollisjon ved Tverrforbindelsen mandag morgen. Et kjørefelt er stengt og det meldes om kø i området.

To biler kolliderte mandag morgen på Tverrforbindelsen.  Foto: iTromsø-tipser.

nyheter

Klokken 07.38 meldte politiet på Twitter at to biler ligger i grøfta ved Tverrforbindelsen etter et trafikkuhell mandag morgen.

Hendelsen skjedde like ved innkjøringen til universitetet, og det ene feltet i Tverrforbindelsen er nå stengt mens bilberging pågår. Det meldes om lange køer i området.

Alle er ved bevissthet

Uhellet skal ha oppstått da den ene av bilene kom over i motgående kjørefelt på vei ned Tverrforbindelsen, og kollidert front mot front med en annen bil.

Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men politiet skriver på Twitter i en oppdatering klokken 07.49 at de involverte får tilsyn av ambulansepersonell på stedet.

– Alle de som var involvert er ved bevissthet, og oppegående, sier operasjonsleder Eirik Kileng ved politiets operasjonssentral.

Han forteller at det i den ene bilen befant seg to barn, som nå har blitt sendt til legevakta for sjekk.

– Én bilfører og to barn er fraktet til legevakta. De er oppegående, men meldte om smerter etter bilbelte, så de ble sendt til legevakta.

Det er foreløpig ukjent hvor mange som befant seg i den andre bilen.

Kødannelse

På Twitter skriver politiet at ett av kjørefeltene fra Breivika er stengt, og at politiet jobber med å få åpnet alle kjørefeltene snarest mulig. Bilberging er på vei til stedet.

Hendelsen har ført til lange køer opp Tverrforbindelsen.

KØ: Det har oppstått lang kø som følge av hendelsen.  Foto: Tor Andre Markussen

Bilberging er på stedet nå, og vi jobber med å åpne alle feltene, sier Kileng.

Politiet skriver i en oppdatering på Twitter klokken 08.27 at skadestedet nå er ryddet.

iTromsø oppdaterer saken.