Har arrangert boligmesse i Tromsø i 20 år – i helgen braker det løs igjen

Denne helgen går den populære messen av stabelen i Tromsø for det 20. året på rad.

Boligmesse: Første helga i november arrangeres Boligmessa i Skarphallen. Her fra boligmessa i Telenor Arena høsten 2019. Foto: Bård Gundersen 

nyheter

I år er det 20 år siden boligmessa først ble arrangert i Tromsø. I fjor ble messen flyttet fra Fløyahallen til Skarphallen, og fra 1. til 3. november skal Boligmessen nok en gang arrangeres i Skarphallen.

– Jeg vil si messen har utviklet seg i en svært positiv retning de 20 årene vi har vært i Tromsø, sier prosjektleder Ronny Bjørnsen fra arrangøren Compass Fairs i en pressemelding.


Første boligmesse i Skarphallen: – Her blir det fullstendig kaos

Sinnasnekker´n Otto Robsahm og prosjektleder for boligmessa, Ronny Bjørnsen, forventer «gærne tilstander» på den tredje og siste dagen boligmessa holdes i Tromsø. I morgen slippes nemlig 250 ballonger med premier til verdier på opptil 100.000 kroner.


90 utstillere

– I år kan vi by på 90 spennende utstillere, morsomme foredrag, gode messetilbud og konkurranser, sier Bjørnsen og fortsetter:

– I år som i fjor har vi blant annet med oss fire store byggevarehus: Obs Bygg, Byggtorget Eide Bygg, Neumann Bygg og Montér Per Strand Tromsø. Det er også flere nye utstillere, blant annet den lokale møbelbutikken Kiil, som også tilbyr hjelp til innredning.

Ifølge Bjørnsen vil det altså være noe for de fleste på messen:

– Enten du skal bygge eller kjøpe ny bolig eller garasje, pusse opp eller bytte ut møbler og interiør. En tur innom messen er med andre ord en gylden mulighet for en prat med de flinkeste innen sine fagfelt.


Folk på boligmessa:

– Det beste kuppet? Det må jo være fruene!

Hva er de beste og verste kjøpene besøkende på boligmessa har gjort?


Sinnasnekker’n

Som i fjor har boligmessa fått med seg Otto Robsahm, også kjent som Sinnasnekker´n på TVNorge.

I år skal Robsahm holde foredrag, samt lede to konkurranser på messen.

HANDY: Otto Robsahm (til venstre), sammen med prosjektleder Ronny Bjørnsen under fjorårets Boligmesse i Skarphallen. Foto: Maina Teigmo 

– Vi gleder oss til å se hva slags utfordringer Otto har funnet på til årets deltakere, sier Bjørnsen.

Bjørnsen lokker i tillegg med årets messekonkurranse, hvor man kan vinne en gavepakker.


Boligmesse i Tromsø

– Jeg vinner aldri noe, så dette var jo helt fantastisk

Tromsøværingen Maria Gudmundsen (31) var én av de heldige som fikk tak i en ballong med lapp inni da 250 ballonger ble sluppet ned fra taket på boligmessen i Skarphallen søndag ettermiddag.


– I år kan de besøkende vinne produkter til sin bolig for totalt 300.000 kroner, og alt man må gjøre er å registrere seg på konkurransestanden ved inngangen, sier Bjørnsen.