Dette skjedde natt til lørdag:

11 personer ble bortvist fra sentrum: Tatt for urinering, falsk id, kastet mat på vakt, slagsmål og ufin oppførsel.

Det har vært en travel natt for politiet, som også har måttet avslutte to fester i henholdsvis Tromsdalen og på Stakkevollvegen.
nyheter

Like over midnatt melder politiet på Twitter at to menn i 20-årene har fått pålegg om å holde seg borte fra et av byens utesteder frem til lørdag morgen kl. 0800.

– De var uønsket på stedet og hadde litt vondt for å akseptere vaktenes avgjørelse, skriver politiet.

Noen minutter senere skriver politiet at en jente i slutten av tenårene anmeldes for å ha oppgitt falsk personalia til politiet. Bakgrunnen var at hun prøvde å komme seg inn på et av byens utesteder med falsk (lånt) id og politiet ble derfor kontaktet. I møte med politiet valgte hun å lyve, og derfor ble det opprettet sak.

Klokken 00.42 melder politiet at en mann i 20-årene kjørt hjem til bopel av politiet da han var beruset og litt ufin i sin adferd.

Klokken 01.20 kjørte politiet en mann i 50-årene til legevakta. Han var beruset og hadde falt og slått seg.

En halvtime senere måtte politiet bortvise en mann i 30-årene fra sentrum etter å ha vært involvert i slagsmål ved et av byens utesteder. Ingen skade skal ha oppstått, men ifølge politiet vurderer motparten å anmelde.

Kokken 02.11 ble nok en mann i 20-årene bortvist fra et av byens utesteder. Han var ifølge politiet uønsket på stedet, men ville ikke forlate på vaktenes anmodning.

Klokken 03.14 skriver politiet at en mann i 20-årene som var uønsket på et av byens utesteder, var såpass vanskelig at patruljen valgte å bortvise han fra sentrum. Mannen ble senere påtruffet i sentrum til tross for pålegget om å forlate. Han ble derfor tatt med til stasjonen og satt i drukkenskapsarrest, og anmeldes.

Klokken 03.32 ble en mann i 40-årene anmeldt for urinering på offentlig sted. Sak ble opprettet og han fikk pålegg om å forlate sentrum.

Klokken 03.50 kastet en mann i 50-årene mat på en ordensvakt ved et av byens spisesteder. Politiet har vært på stedet og snakket med partene. Ordensvakten vurderer anmeldelse ifølge politiet.

Omtrent på samme tid ble enda en mann 20-årene bortvist fra sentrum, fordi han ifølge politiet eglet til bråk utenfor et av byens spisesteder.

Klokken 06.19 skriver politiet at de har vært på en privat adresse i Tromsdalen og avsluttet nachspiel etter klager fra naboer.

– Festgeneralen, en mann i 20-årene, ble pålagt å avslutte festen, skriver politiet.

Ti minutter senere melder politiet om nok en fest som de har måtte avslutte, denne gangen på Stakkevollvegen:

– Politiet har avsluttet en fest på Stakkevollvegen etter klager fra naboer.