Bilal starter juleturneen i Tromsø - men konserten er snart utsolgt

Bilal skal holde ti julekonserter i Finnmark, men starter turneen i Tromsø 5. desember.

VANT STJERNEKAMP: Bilal Saab kom på førsteplass under årets «Stjernekamp».   Foto: Gorm Kallestad/Scanpix

nyheter

Bilal Saab (22), som i høst vant «Stjernekamp» på NRK, har raskt blitt en publikumsyndling.

I en pressemelding søndag kveld skriver manageren hans, Ken Arne Brox, at det er Bilal-feber i Finnmark - med en rekke utsolgte konserter.

5. desember starter den 22 år gamle finnmarkingen sin juleturné, og startskuddet går på Prelaten Kro & Scene. Etter det skal artisten spille ti konserter i Finnmark, på ti dager.


«Stjernekamp»-vinner skal spille på Rakettnatt

Tar med seg bandet sitt NorthKid.


I pressemeldingen opplyses det om at Bilal skal spille utvalgte julelåter, og selv uttaler 22-åringen følgende om turneen:

– Jeg er helt overveldet av responsen, med enormt godt billettsalg og noen allerede utsolgte plasser, står det i pressemeldingen der det også opplyses om at de nordnorske musikerne Adrian Danielsen, Mikael Pedersen Jacobsen, Karoline Thomassen og Simen Rasmussen også er med på turneen.

– Jeg gleder meg virkelig til å komme ut å møte mine folk i nord, det her kommer til å bli fette nais! sier Bilal.


Bilal Saab (22) vant Stjernekamp

22 år gamle Bilal Saab fra Sørøya i Finnmark stakk av med seieren i årets utgave av NRK-programmet Stjernekamp.


Turneen starter i Tromsø 5. desember og avsluttes i Hasvik Kirke 15. desember, og stedene de skal innom i mellomtiden er Vadsø, Kirkenes, Kjøllefjord, Lakselv, Honningsvåg og Alta. En del av konsertene er allerede utsolgt, og det er satt opp ekstrakonserter ved flere av stedene. Ifølge pressemeldingen er det få billetter igjen i Tromsø.

Bilal var fra før seieren i «Stjernekamp» frontfigur og vokalist i gruppa NorthKid, som har spilt konserter landet rundt.