To fikk bot for kjøring mot skilt på Storelva: – De vet aldri hvor vi står

Politiet avholdt trafikkontroll etter tips fra beboere om at biler kjører på vei hvor det er gjennomkjøring forbudt. To bilister fikk utstedt forenklet forelegg på 5.500 kroner.
nyheter

Politiet melder på Twitter at de torsdag morgen har avholdt trafikkontroll på Storelva i Tangsprellvegen hvor det er gjennomkjøring forbudt. To bilister fikk bot for å kjøre i strid med trafikkskiltene og må betale 5.500 kroner for gjennomkjøringen.

Operasjonsleder i Troms politidistrikt, Per Arve Aas, sier at de har fått tips fra folk som bor i nærheten om at det er mye ulovlig kjøring i veien. Det ligger to barnehager i Tangsprellvegen, samt at det på morgenen er mange elever som går sørover til Storelva skole og nordover til Selnes skole.

– Dette er folk som prøver å forsere køen nordover mot brua. De ser sitt snitt til å snike seg opp i boligfeltet og kjøre mot skilt, men de vet aldri hvor vi står, sier Aas.