Flere startet helga i fyllearresten – politiet har en enkel oppfordring til de som skal på julebord

Det ble en rolig start på den første skikkelige julebordhelga for politiet.
nyheter

I politiets Twitter-logg er det ikke mange merknader natt til lørdag:

Klokka 00.35 ble en person tatt for ordensforstyrrelse i sentrum. Personen anmeldes og ble satt i drukkenskapsarresten.

Kl. 01.50 innbragte politiet en mann i 40-årene som nektet å etterkomme pålegg om å forlate sentrum etter en ordenforstyrrelse, og ble innsatt i drukkenskapsarresten. Han anmeldes for å ikke ha etterkommet pålegg fra politiet.

Kl. 02.27 ble en mann i midten av 20-årene innbragt og innsatt i drukkenskapsarresten etter å ha slått til en dørvakt på et utested i sentrum. Politiet oppretter sak på forholdet.

Kl. 02.59 ble en kvinne i 40-årene innbragt fra sør på Tromsøya etter at hun ikke var i stand til å ta vare på seg selv i sin overstadige beruselse.

– Det inntrykket vi sitter igjen med er at det har gått rolig for seg. Det har ikke vært noe mer å gjøre i natt enn en normal natt til lørdag, og vi kan ikke si at vi har merket noe med tanke på at julebordbordsesongen nå er i gang. Vi er fornøyde, sier operasjonsleder Kåre Munkvold hos Troms politidistrikt.

– Vi oppfordrer folk til å more og kose seg på julebord og ellers, men ber om at folk oppfører seg og tar det med måte. Vi skal ikke ta førjulsstemninga fra noen og unner alle det, men ta vare på deg selv og andre.