Torbergsen gjør politisk comeback

Blir rådgiver for fylkesrådet i Troms og Finnmark fylkeskommune.

Kristina Torbergsen (32)  Foto: Knut Are Mortensen/Troms fylkekommune

nyheter

Skjervøyværingen Kristina Torbergsen (32) har de siste årene vært utenfor politikken og jobbet som lærer på Tromstun ungdomsskole.

Før den tid ledet hun blant annet Troms AUF før hun satt åtte år på fylkestinget for Arbeiderpartiet i Troms, hvor hun mellom 2007-2011 var hun fylkesvaraordfører.

Fredag er det klart at hun gjør comeback og blir politisk rådgiver for fylkesrådet i Troms og Finnmark fylkeskommune.

– Etter en periode utenfor politisk arbeid, er det med spenning og glede jeg tar fatt på oppgaven som politisk rådgiver for det nye fylkesrådet. Troms og Finnmark fylkeskommune har et stort potensial som jeg får bidra til en forløsning av, og sammen med de ansatte skal vi skape en region for vekst og trivsel, sier Torbergsen i en pressemelding.

Torbergsen starter i sin nye jobb for fylket 1. januar 2020 og får permisjon fra sin stilling på Tromstun.

– Jeg skal tilbake dit igjen, jeg vet bare ikke når. Man kan dessverre ikke være to steder samtidig, så nå forlater jeg en jobb jeg er veldig glad i og brenner for til fordel for en annen jobb jeg også brenner for. Jeg kunne rett og slett ikke la denne sjansen her gå fra meg, sier Torbergsen til iTromsø.