Mann sovnet stående og dultet borti skjenkekontrollørene på Bastard

Da skjenkekontrollørene var på besøk på Bastard 30. november sovnet en mann stående foran dem.

BASTARD: Bastard Bar ved Nerstranda har med årene blitt et populært sted for live musikk fra artister i ulike sjanger.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

Da skjenkekontrollører var på besøk på Bastard bar 30. november møtte de en svært beruset mann inn i lokalet. I brevet som er sendt til kommunen fra Securitas, som foretok kontrollen, skriver kontrollørene at de observerte mannen rundt klokken 03.00 inne i lokalet.

De har beskrevet han på følgende måte: Sliter med å stå, dårlig balanse, dupper av i stående posisjon, sjanglet gange, sliter med å feste blikket, virker forstyrrende på andre gjester (...) Personen klassifiseres som åpenbart påvirket.


Bastard får prikk etter brudd på alkoholforskriften

Utestedet risikerte fem prikker etter en skjenkekontroll i juli. Nå har kommunen konkludert i saken.


Videre skriver de at den berusede gjesten stod i nærheten av kontrollørene da han duppet av med øynene lukket. Personen dultet borti kontrollørene da han duppet av. Kontrollørene satt da på stoler omtrent en halv meter fra der mannen sto.

Etter å ha vært inne på Bastard i rundt 20 minutter forlot mannen baren.


Musikkommentaren

Hill den tiårige bastarden i kjelleren!

I Tromsø har vi et hvelv i en kjeller som er så stappet med kulturelle edelstener, og som hele tiden suppleres med massivt etterfyll, at det er vanskelig å skjønne hvordan man skulle klart seg uten rikdommen.


Bastard kunne ha blitt felt for brudd på alkoholforskriftens paragraf 4-1 om at personer som er åpenbart påvirket av rusmidler «ikke må gis adgang til skjenkestedet». Men fordi mannen frivillig forlot utestedet før kontrollørene hadde avsluttet kontrollen, fikk det ingen reaksjoner for Bastard.


«Byens beste bar» fyller ti år: – Det var her livet mitt begynte

– Bastard er babyen vår, sier ekteparet bak baren, som etter ti års drift har fått en svært viktig posisjon i Musikk-Tromsø.