Kvinne tok med seg ølen til gaten – nå risikerer flyplassrestaurant prikk

En kvinne i 50-årene tok med seg ølen sin ut fra restauranten Mi Casa på Tromsø Lufthavn Langnes.

Restaurant på flyplassen på Langnes risikerer prikk etter skjenkekontroll.   Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Restauranten Mi Casa på Langnes risikerer prikk etter at en kvinne i 50-årene tok med seg en øl i plastglass, som hun hadde kjøpt i restauranten, ut av deres skjenkeområde.

Hun ble observert av skjenkekontrollen 15. november 2019, og ble sett gående mot gate 22. Hun ble deretter observert mot gate 23 mens hun drakk av ølen.


Frykter forsøpling, villcamping og manglende trafikksikkerhet etter fjerning av parkeringsforbud

Både Avinor og Tromsø kommune ber grunneierne om å sette en stopper for villparkeringen rundt fiskehjellene ved flyplassen.


Kontrollørene mener at dette var brudd på alkohollovens paragraf som sier at det må påses at gjestene ikke tar med alkoholholdig drikk når de forlater skjenkestedet. Mi Casa risikerer en prikk for saken, og rapporten er nå oversendt Tromsø kommune for vurdering.

– De ansatte var ikke oppmerksomme nok, og dessverre skjedde det en glipp fra vår side. Det er mye folk inn og ut av restauranten, og en stor åpning der folk går som de vil. Da klarte vi dessverre ikke å fange opp at hun forlot stedet med en øl i hånden, sier innehaver av Mi Casa, Heidi Rasmussen, til iTromsø.

Mi Casa er en meksikansk restaurant som åpnet på Langnes i desember 2018.


Slik ser Avinor for seg det nye flyplasshotellet på Langnes

I slutten av juli lanserte Avinor planene for et hotell på flyplassen. Nå har de sendt et planinitiativ til Tromsø kommune.