Travel natt for politiet:

Soving i snøen, trusler mot Røde Kors og vold mot dørvakt – dette skjedde mens du sov

Den siste fredagen før jul ble preget av mange hendelser knyttet til beruselse.
nyheter

Det vitner politiets Twitter-logg natt til lørdag om.

Klokka 00.25 ble en utagerende og aggressiv mann i 30-årene innbrakt fra sentrum og satt i fyllearresten. Kort tid etter ble en mann i 20-årene bortvist fra sentrum etter å ha vært involvert i en ordensforstyrrelse inne på et utested.


Mann mistenkt for ruskjøring i sentrum tatt etter tips fra publikum

Politiet roser oppmerksomme borgere som meldte fra.


Klokka 00.54 ble en beruset og aggressiv mann i 20-årene innbrakt og innsatt i fyllearresten. Han hadde opptrådt truende og fremsatt trusler overfor mannskap fra Røde Kors i sentrum.

Klokka 01.11 måtte politiet hjelpe en beruset mann inn i huset sitt. Vedkommende ble funnet av en nabo i det han lå og sov i snøen utenfor huset sitt.

Klokka 02.34 ble en beruset mann i 20-årene innbrakt og satt i fyllearresten etter å ha slått til en dørvakt ved et utested i sentrum.


Kvinne siktet for kroppsskade etter knivstikking i Målselv

En kvinne i 40-årene er pågrepet i forbindelse med en knivstikking i Målselv natt til lørdag. En mann i 50-årene er moderat skadd.


Like over klokka 04.00 ble det meldt om knuffing og krangling på Stortorget. I den forbindelse ble tre personer bortvist fra sentrum fram til klokka 08.00 lørdag.

Rett før klokka 06.00 ble en beruset mann innbrakt og innsatt i fyllearresten. Han ble funnet sovende på et busstopp og var, ifølge politiet, takknemlig for å komme inn i varmen igjen.