Bevæpnet politi rykket ut til bolig etter melding om knivstikking på Tromsøya

En tidligere straffedømt kvinne i 50-årene er pågrepet etter hendelsen. Offeret ble sendt til UNN med stikkskader i armen.
nyheter

Politiet rykket ut bevæpnet til en privat adresse på Nord-Tromsøya klokken 15.15 søndag ettermiddag, etter å ha mottatt melding om knivstikking.

– En kvinne i 50 årene er pågrepet. En mann i 40-årene er brakt til UNN med skader. Mannen er ikke livstruende skadet, skriver operasjonssentralen på Twitter.

Operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Karl-Erik Thomassen, forteller at det er snakk om stikkskader i den ene armen. Det var kun de to i boligen da politi og ambulanse ankom stedet.

– Relasjonen mellom de to er per nå uavklart, men vi vet at de ikke er i slekt. Vi vil foreta tekniske og taktiske undersøkelser, samt forklaringer fra partene utover ettermiddagen og kvelden, sier Thomassen.

Det er også uavklart om det er rus inne i bildet, men Thomassen forteller at ingen av partene tilhører byens rusmiljø.

– Dette er ting vi vil kartlegge under etterforskningen. Offeret skal gi sin forklaring i kveld, mens den pågrepne vil forklare seg enten i dag eller i morgen, sier han.

Politiet opplyser at kvinnen er tidligere straffedømt, men operasjonslederen ønsker ikke å utdype dette nærmere på nåværende tidspunkt.

Det var den siktede selv som meldte fra til politiet om hendelsen. Pågripelsen foregikk uten dramatikk.

Ifølge operasjonsleder Rune Nilsen ved Troms Politidistrikt skal den siktede kvinnen forklare seg i løpet av mandagen.