Dette søkte vi mest etter på Finn

Sofa, sykkel, hagemøbler og Rolex troner på toppen over de mest populære søkeordene på Finn.no i år.

MØBLER: Både sofa og hagemøbler var noe av det vi nordmenn søkte mest etter på Finn.  Foto: Presse / Finn

nyheter

Finn har laget en oversikt over hva nordmenn søkte mest på i året som gikk. For fjerde år på rad troner sofa, hagemøbler, sykkel og småbruk høyt oppe på listen.

– Vi nordmenn er veldig glade i å pusse opp og fornye hjemmene våre og der kommer sofa og hagemøbler inn i bildet. Småbruk på sin side representerer drømmeren i oss. Søkene i 2019 spenner veldig bredt, og det er mange morsomme, fine og rare ting som søkes etter, sier Kristine Eia Kirkholm, kommunikasjonssjef i Finn, i en pressemelding.


Dette var tiårets største mat- og drikketrender

Surøl, tatoverte kokker og svindyre hamburgere – dette er noe av det vi drakk og spiste mest det siste tiåret.


På listene til Finn bil har campingvogn lenge ligget på topplisten, men i 2019 har bobil krøpet oppover og havnet på en solid andreplass. Tesla har vært et populært søkeord lenge og nå har også elbil som nytt søkeord havnet på en åttendeplass.

– Markedet for brukte elbiler blir bare større og større, og vi ser at mange av de mest populære modellene som legges ut brukt på Finn blir solgt utrolig fort, sier Kirkholm.

Av utenlandsferier er Gran Canaria og Kreta mest populært innen pakkereiser. Når vi søker etter flybilletter ligger Oslo på toppen, etterfulgt av Bangkok, London, Alicante i Spania og Bergen. Det er også i Norge og Spania vi søker etter feriehus- og hytter å leie.


Dette er tiårets 15 beste TV-serier

Har du ikke sett disse TV-seriene ennå er det bare å kansellerer samtlige juleselskap så fort som mulig.


Topp ti søkeord over hele Finn:

  1. Sofa
  2. Sykkel
  3. Hagemøbler
  4. Rolex
  5. Småbruk
  6. Snøfreser
  7. Louis Vuitton
  8. Gis bort
  9. Spisebord
  10. Kommode