Kvinne (27) tiltalt for å stjålet bankkort, førerkort, mobiltelefoner, matvarer, medisiner samt brudd på besøksforbud mot sin egen mor og besittelse av narkotika

Kvinnen er i tillegg tiltalt for ikke ha klart å ha kontroll over en hund, som da angrep og skadet en annen hund.
nyheter

14. februar må kvinnen møte i Nord-Troms tingrett der hun vil sitte tiltalt for en rekke tyverier, brudd på besøksforbud, besittelse av narkotika og for ikke å ha vært i stand til å ha kontroll på en hund.

Hendelsene som er omtalt i tiltalen strekker seg fra september 2018 til november 2019.

Kvinnen, som ifølge tiltalen er uten fast bosted i Tromsø, skal ha tatt førerkort og bankkort fra en kvinne på Nerstranda i september 2018. Kort tid etter i samme måned skal hun ha tatt to mobiltelefoner fra to kvinner på utestedet Jernbanen.

I løpet av høsten 2018 skal hun også ha stjålet flere ganger ved ulike butikker i Tromsø, til en samlet verdi av rundt 2.500 kroner. I juli 2019 skal hun også ha tatt varer inne på en annen matbutikk i sentrum, samt at hun stjal handlenettet til en annen kunde – som inneholdt både matvarer og medisiner.

27-åringen er også tiltalt for å ha brutt besøksforbudet mot sin egen mor fire ganger.

I oktober 2018 og i november 2019 ble hun tatt med henholdsvis en mindre mengde amfetamin og hasj.

I tillegg er kvinnen tiltalt for ikke å ha vært i stand til å ha kontroll over en hund, til tross for at den var i bånd. Hunden skal ha angrepet en annen hund, som måtte behandles hos veterinær for skadene kvinnens hund pådro den.