Dette skjedde mens du sov:

Brysomme gjester, barslagsmål og soving ute i mange minusgrader

Travel natt til lørdag for politiet i Tromsø.
nyheter

Natt til fredag ble travel for politiet om man skal legge til grunn politiet Twitterlogg.

Like over midnatt fikk politiet melding fra en vekter om en beruset gutt som lå og sov gatelangs. Politiets patrulje fant en tenåring som hadde fått for mye å drikke på stedet, og kjørte ham hjem til hans foresatte som skulle ta seg av ham.

I samme tidsrom møtte en politipatrulje på en kvinne i 60-årene som var kraftig beruset. Hun ble vurdert i stand til å ta vare på seg selv og ble kjørt til hotellet hvor hun var innlosjert. Hun fikk et pålegg om å holde seg borte fra Tromsø sentrum fram til klokka 08.00 lørdag morgen.

Rundt klokka 01.00 ble politiet tilkalt av ordensvaktene på et av byens utesteder etter at de slet med å bli kvitt noen gjester som var uønska på grunn av amper stemning. En mann i 50-årene og en mann i 30-årene ble bortvist fra utestedet.

En time senere ble en mann i 40-årene bortvist fra et utested i sentrum. Mannen var ufin og nektet å forholde seg til stedets ordensvakter da de ba ham forlate.

Nærmere klokka 03.00 fikk politiet melding om et slagsmål mellom to menn på et av byens utestedet. Den ene mannen hadde forlatt stedet da politiet ankom, den andre (en mann i 20-årene) ble bortvist fra stedet. Han var såpass ufin i sin oppførsel at han også ble bortvist fra sentrum resten av natta.

En mann i 20-årene ble funnet sovende i Storgata utenfor et forretningslokale. Han skal ha kviknet til da patruljen ankom, og gjorde greit rede for seg og fikk skyss hjem med patruljen.

Nok en gang ble politiet tilkalt av et utested med en brysom gjest. Den mannlige gjesten i 20-årene nektet å forlate stedet etter anmodning fra ordensvaktene, men kom på bedre tanker da politiet kom og dro fra stedet.

Rundt klokka 04.00 ble en mann i 20-årene innbrakt og satt i fyllearresten. Han hadde sovnet i en taxi på vei hjem og sjåføren hadde ikke klart å vekke ham da de ankom 20-åringens bopel og kjørte han dermed til politiet i stedet.

Klokka 04.18 melder politiet at de kom over to 14 år gamle jenter ved Havneterminalen. De ble tatt hånd om og kjørt hjem til foresatte da de ikke hadde noe ute å gjøre på den tiden av døgnet, ifølge politiet.