To busser har sklidd i hverandre i Tromsdalen

Skaper trafikale problemer.
nyheter

Politiet melder på Twitter klokken 13.58 at du busser har sklidd i hverandre ved Skjernes kiosk.

De opplyser også at det skaper problemer i trafikken.

«En buss har stanset for og ta på passasjerer ved Skjernes-kiosken, bussen bak har ikke klart å stoppe og sklidd inn i bussen. Veldig glatt på stedet og vegen er foreløpig stengt ved lyskrysset», opplyser politiet på Twitter.

Det var også to biler som var involvert i et trafikkuhell tidligere i dag i Breivika rundt 10 minutter før, der opplyste politiet at trafikken flyter forbi stedet.

Rundt klokken 09.30 i onsdag var det også et trafikkuhell ved Nova-senteret i Tromsdalen mellom en personbil og en lastebil, etter et vikepliktsbrudd. Den ene sjåføren har godtatt et forelegg etter hendelsen.