Kjørte Mercedes-Benz med skyhøy i promille – da han skulle vise fram førerkortet, fikk han nok et problem

Forklaringsproblemene sto i kø da Tromsø-mannen i 40-årene ble stoppet av politiet langs E6 i Narvik.
nyheter

Politiet stanset mannen bak rattet på en Mercedes-Benz personbil i fjor sommer, etter mistanke om ruskjøring. Da politiet ba tromsøværingen fremvise dokumentasjon, viste det seg at han ikke hadde gyldig førerkort.

Mannen ble sendt til legevakt for blodprøvetaking. Blodprøven, som ble tatt halvannen time etter at han ble stoppet, viste en promille på to.

Nå må sjåføren møte i Nord-Troms tingrett, hvor han står tiltalt for både brudd på vegtrafikkloven og våpenloven. Fire måneder etter hendelsen i Narvik, ble han stanset på politihuset i Tromsø. Der bar han på en batong som han hadde kjøpt ulovlig i utlandet.

Rettssaken mot ham starter 4. mars.