Trafikkulykke i Lavangsdalen

Føreren er fraktet til legevakta for sjekk.

Veitrafikksentralen melder om at veien på stedet, like ved Andersdaleidet, er innsnevret i forbindelse med ulykken.  Foto: Statens vegvesen

Vet du noe om saken? Kontakt oss på messenger, tips@itromso.no eller ring 77 64 06 00!

nyheter

Litt før klokka 12.00 torsdag rykket nødetatene ut etter melding om en trafikkulykke på E8 i Lavangsdalen, like ved Sarasteinen.

Det skal ifølge politiet kun være en personbil involvert.

Dette webkamera-bildet viser hvordan føret er ikke så langt fra ulykkesstedet klokka 11.40 torsdag (den grå boksen ser ut til å være en bug kameraet sliter med).  Foto: Skjermdump fra statens vegvesens webkamera

Ifølge politiet at føreren er fraktet til legevakta for helsesjekk med ambulanse. Bilen er berget, og veien ble åpent igjen klokka 12.27 og trafikken skal gå som normalt på stedet igjen.

– Det er en bil som har kommet fra retning Tromsø mot Vollan, og som har snurret rundt på hjulene ved Sarasteinen og har vært i autovernet. Det er skader både på autovern og bil, men kvinnen skal være oppegående, men er sendt til helsesjekk. Dermed har vi ikke fått snakket med henne ennå om hva som har skjedd, men vi oppretter sak og følger henne opp, sier operasjonsleder Eirik Kileng i Troms politidistrikt.