Studentrevyen: – Det blir et veldig morsomt show

Blå-mandager er temaet for årets studentrevy, som tar for seg kjipe hverdagssituasjoner.

GLEDER SEG: Karoline Stensland (24) og Isak Mortensen (23) gleder seg til premieren.   Foto: Frida Amalie Sundberg

nyheter

Studentrevyen er den eneste revyen som er produsert av studenter fra det arktiske universitet i Tromsø. Det er studenter fra flere forskjellige fakultet med på årets revy.

- Vi har tatt kjipe hverdagssituasjoner, som å gli på isen om morgenen, når du skal rekke bussen, og gjort det morsomt. Under hele forestillingen baller det på seg, og det blir et veldig morsomt show, lover Isak Mortensen (23)


Kom til finalen under NM i revy

Av 100 revynummer kom 20 til finalen under norgesmesterskapet i revy. Et av disse var Studentrevyen med sitt nummer «Plast».


Mortensen er instruktør for årets revy, han har vært i revy-miljøet i flere år og tar nå master i lektor og realfag. Karoline Stensland (24) er styreleder, hun er musikklærer for Tromsø musikkskole, og studerer master i musikkutøving ved musikkonservatoriet.

Augustin Eliassen (t.h), Harriet Hanssen, Karoline Stensland, Ingrid Solbakken, Silje Stangstuen og Eskil Bergersen er noen av studentene som er med på revyen.   Foto: Frida Amalie Sundberg

Årets studentrevy starter studentuka i Tromsø, og revyen inneholder både sang og teater.

– Det er en ære å få starte studentuka med revyen vår. Det blir et veldig bra show, og du trenger ikke være student for å komme å se på, vi har noe som alle kan kjenne seg igjen i, og synes er morsomt, mener Mortensen.


Tromsøstudentene til topps i revy-NNM

Studentrevyen i Tromsø ble vinnere i kategorien «beste scenefremføring» under helgens Nord-Norgesmesterskap i revykunst.


Stensland sier de har øvd i en måned og er veldig spente på premieredagen. Revyen er oppdatert på det som skjer i samfunnet, og forestillingen inneholder både sang, dans og teater.

– Vi har øvd mye og hardt, vi er godt forberedt til premieredagen nå. Vi satser på at det kommer mange og at det blir et bra show, sier Stensland.

Forestillingene går av stabelen på scenen til Driv mandag 17. februar til og med torsdag 20. februar.