Dette er den nye sjefen for hurtigbåtrederiet Norled

Heidi Wolden trår til ved roret i Norled, som drifter flere av hurtigbåtrutene i Troms.

  Foto: Elisabeth Tønnessen/Norled

nyheter

Norled skriver i en pressemelding at de har tilsatt Heidi Wolden (50) som ny administrerende direktør.

– Vi er svært fornøyde med at Heidi Wolden har takket ja til å lede selskapet og vi ønsker henne velkommen til Norled. Med nye, finansielt sterke eiere har Heidi de egenskapene vi leter etter i en leder for å videreutvikle selskapet i tråd med våre forretnings- og investeringsplaner, og sikre at Norled forblir i førersetet på det grønne skiftet innen ferje- og hurtigbåtsektoren, sier styreleder i Norled Elisabeth Grieg i pressemeldingen.


Nye hurtigbåter på plass: Skal trene mannskap i to måneder

Søndag klappet «Fjorddronningen» til kai på Sørsjeteen. Fra nyttår skal hun overta ruta mellom Tromsø og Harstad.


Wolden kommer fra en stilling som konsernsjef i entreprenør- og boligselskapet Kruse Smith, en stilling hun har hatt siden 2017.

Norled har sitt hovedkontor i Stavanger, hvor også Wolden vil ha kontorplass. Hun trer inn i stillingen 1. mai.

– Jeg er både svært glad og ydmyk til at jeg nå får muligheten til å lede et pioner-selskap for det grønne skiftet innen maritim næring. Norled satser betydelig på en grønn transformasjon innen ferje- og hurtigbåtnæringen, og jeg ser virkelig frem til å kunne bidra inn i den ønskelige, og nødvendige omstillingen, sier Wolden i pressemelding.Rederiet vant anbudet for drift av hurtigbåtrutene til og fra Tromsø i desember 2018.